Skip to content

Kom je bij HairDepartment werken? Wil je werken en doorgroeien binnen een enthousiast team? Ben jij de creatieve, ambitieuze collega waar we naar op zoek zijn? Kijk snel bij onze vacatures.

Vacature voor een Haarstylist/Topstylist

Het team van HairDepartment stimuleert al haar medewerkers zich verder te ontwikkelen en door te groeien.

Sta je open voor trainingen en coaching en wil je het beste uit jezelf halen? Ben je ondernemend, klantgericht en heb je doorzettingsvermogen? Stel je jezelf flexibel op en ben een echte teamplayer?

Bij Hairdepartment stimuleren we ontwikkeling en bieden we perspectief. We werken dan ook met een interessant beloningssysteem een uitgebreid functiehuis, een Artistic Team en een breed scala aan interne en externe trainingen.

Kom dan als Haarstylist/Topstylist werken bij HairDepartment.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yentl Spies: 06-15634994. Of stuur een mail naar: info@hairdepartment.nl. Je mag natuurlijk ook even langskomen in de salon.

Vacature voor een Junior stylist BBL

Ben jij een eerstejaars, tweedejaars of derdejaars (BBL) leerling aan een kappersopleiding of wil je graag een kappersopleiding gaan volgen? Heb jij een passie voor haar en heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen? Dan is HairDepartment op zoek naar jou.

Naast goede begeleiding en inwerktraject in de salon, kan je ook nog externe trainingen volgen. Op deze manier krijg je alle mogelijkheden om alle vaardigheden te beheersen en binnen HairDepartment door te kunnen groeien tot Haarstylist.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yentl Spies: 06-15634994. Of stuur een mail naar: info@hairdepartment.nl. Je mag natuurlijk ook even langskomen in de salon.