Skip to content

Ralph Elsendoorn

Sinds 2006 is Ralph oprichter/eigenaar van Hairdepartment. Eerst gevestigd aan de Oudegracht en sinds 2010 op de Korte Jansstraat. Ralph komt, wat je noemt, uit een kappersfamilie. Zelf begon hij vanaf zijn 17e in het kappersvak en zit hij inmiddels 25 jaar in het kappersvak.

Ralph is echt een talent in het ontwerpen van coupes met een groot gevoel voor design en styling. Zijn zeer sterk ontwikkelde vaktechnische technieken staan garant voor een perfecte coupe. Ralph heeft aan diverse (inter-)nationale shows en foto-shoots voor verscheidene grote (product-)merken zijn medewerking verleend. Op het gebied van educatie heeft hij ook naam gemaakt door als freelancer en educator te werken voor o.a. de merken Wella, Sebastian, Paul Mitchell en O&M.

Ralph heeft meerdere malen aan diverse wedstrijden meegedaan. Dat heeft hem uiteindelijk 5 nominaties voor de Coiffure Award opgeleverd. Ook werkt hij als international stylist voor editorial-, fashion- en advertising shoots en backstage bij shows voor grote merken, televisie en toonaangevende magazines.