Skip to content

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance-based products, ecofriendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skin care technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Bij HairDepartment werken we uitsluitend met de kleuringen van Wella. Met het uitgebreide kleurassortiment van Wella kun je werkelijk 3D kleureffecten creëren, van subtiele accentuering tot dramatische transformatie, zodat je je creativiteit optimaal kunt laten zien en laat je in verrukking brengen voor een mooie nieuwe kleur.

Laat je ook overtuigen van de ongekende verzorging van de shampoo’s en conditioners/maskers van Sebastian. Met deze producten is het mogelijk voortdurend grenzen te verleggen met nieuwe concepten. Verlangen naar innovatie en verandering van de regels is de leidende draad van het merk. Dit is ook terug te zien in de verzorgende haarproducten van Sebastian Professional, de nieuwste technieken worden toegepast in de haarproducten voor een geweldig resultaat en een unieke ervaring. De productlijnen van Sebastian hebben allemaal een verschillende werking en een uniek karakter

Ghd is in 2001 gestart vanuit drie kappers uit Yorkshire, die een radicaal nieuw haarstylingsproduct hebben ontwikkeld en over de hele wereld hebben verspreid. Door de jaren heen ontwikkelde ghd snel een professionele en hoge status, omdat het merk samenwerkte met een gigantische groep professionele stylisten. Ghd zorgde ervoor dat een maandelijks bezoek aan de salon niet meer nodig was: dit kon elke dag worden bereikt met de producten van ghd. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een waar icoon in de kapperswereld. De topkwaliteit van het Engelse merk is dan ook in elk product terug te vinden. Ghd heeft een erg uitgebreid assortiment met de meest luxe stijltangen, föhns, krultangen én stylingsproducten.

Een van de meest bekende producten van ghd zijn de kwalitatief hoge, innoverende stijltangen die elke haar soort binnen een mum van tijd prachtig gestijld krijgt. Alle stijltangen zijn zo ontwikkeld, dat het haar zo min mogelijk beschadigd wordt. De stijltangen zogen ervoor dat je haar perfect gestijld wordt en daarnaast prachtig gaat glanzen. Met de stijltangen is zowel stijl- als krullend haar te creëren. Vergeet nooit je haren te beschermen met een heat protector! Ook hiervoor kun je bij ghd terecht.

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Wij leggen ons volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.