Team Hairdepartment

Ralph Elsendoorn
Ralph Elsendoorn is sinds 2006 oprichter/eigenaar van Hairdepartment. Eerst gevestigd aan de Oudegracht en sinds 2010 op de Korte Jansstraat. Ralph komt, wat je noemt, uit een kappersfamilie. Zelf begon hij vanaf zijn 17e in het kappersvak en zit hij inmiddels 25 jaar in het kappersvak.

Ralph is echt een talent in het ontwerpen van coupes met een groot gevoel voor design en styling. Zijn zeer sterk ontwikkelde vaktechnische technieken staan garant voor een perfecte coupe. Ralph heeft aan diverse (inter-)nationale shows en foto-shoots voor verscheidene grote (product-)merken zijn medewerking verleend. Op het gebied van educatie heeft hij ook naam gemaakt door als freelancer en educator te werken voor o.a. de merken Wella, Sebastian, Paul Mitchell en O&M.

Ralph heeft meerdere malen aan diverse wedstrijden meegedaan. Dat heeft hem uiteindelijk 5 nominaties voor de Coiffure Award opgeleverd. Ook werkt hij als international stylist voor editorial-, fashion- en advertising shoots en backstage bij shows voor grote merken, televisie en toonaangevende magazines.
Jo-ann Boerhof
Jo-ann Boerhof is begin januari 2016 vol van creativiteit, enthousiasme en passie voor het kappersvak als topstyliste bij Hairdepartment aan de slag gegaan.

Inmiddels werkt ze 10 jaar in het vak. In de afgelopen jaren heeft ze gewerkt binnen het creative team van Kevin Murphy. Dit heeft haar de mogelijkheid gegeven om mee te mogen werken aan verschillende shows en presentaties. Jo-ann maakt dan ook de meest mooie bruidskapsels en laat ook haar creativiteit helemaal de vrije loop als het gaat om maken van mooie kleuren.

Jo-ann is nu in opleiding om ‘color master’ te worden. Zij kan jou vertellen welke kleurtrends er momenteel zijn en het beste bij jouw haar passen.
Stacks Image 31432
Daisy de Weerd is eind september 2017 ons team komen versterken. Ze heeft het mooie Limburg achter zich gelaten om door te kunnen groeien in de randstad.
Ondanks dat ze de jongste is van het team heeft ze haar kennis al flink kunnen verbreden door verschillende trainingen te volgen

Daisy werkt als freelance make-up artiest en haarstylist voor verschillende shows, shoots en magazines. Ze heeft hiervoor een uitgebreide training gevolgd bij een van de beste haar- en make-up artiesten uit de branche; Juliëtte den Ouden.

Fashion is haar passie. Door in de fashion branche te werken weet ze precies wat in de mode is en kan deze kennis vertalen naar kapsels in de salon.
Sophia de Jong
Sophia de Jong is sinds mei 2017 bij Hairdepartment komen werken. Ze heeft het Leeuwardense achter haar gelaten om haar vleugels uit te slaan in de Randstad. Sophia wil zich doorontwikkelen tot topstylist die het personaliseren van jouw coupe tot een ware kunst maakt. Als jongste van het stel heeft ze een frisse en open blik op de hedendaagse modetrend.

Ze houdt zichzelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en links via Social Media zoals Pinterest en Instagram.
Vincent Silvester Jansen
Vincent Silvester Jansen had de smaak al vroeg te pakken en zit inmiddels al 20 jaar in het vak.

In de eerste 7 jaar heeft Vincent in Nederland gewerkt en heeft hij zich gestort op het competitiewerk, trainingen bij diverse productmerken en heeft hij een opleiding gevolgd voor make-up artist. Nadat hij in 2002 zowel de L'Oreal Colour Trophy en de TWIXX Talent Award gewonnen had, heeft hij de stap gemaakt om naar London te verhuizen om daar zijn creativiteit te verrijken.

Daar heeft hij 5 jaar voor Toni & Guy gewerkt. Hier werd hij volledig geschoold volgens de standaard van Toni & Guy. Hierdoor kon hij zich opwerken tot Creative Director en Colour Specialist. Na deze 5 jaren besloot hij om freelance te gaan werken. In de 8 geweldige jaren die daarop volgden, heeft hij kunnen werken met een privé klantenkring, fotoshoots, bruiloften, TV-werk en Personal Stylist voor high profile klanten (zoals o.a. leden van de koninklijke familie in de Emiraten) en diverse celebrities (Boy George/The Culture Club, The Lumineers, Sir Ian McKellen, Derek Jacobi, Zoe Bali).

Vincent heeft ook kunnen meewerken aan diverse TV-programma's: The Voice, Strictly Come Dancing en Snog Marry Avoid & Vicious.
Beleef het 'Feel-good moment' bij Hairdepartment
Team Hairdepartment
CONTACT GEGEVENS
ADRES
Lucasbolwerk 2, 3512 EG UTRECHT
TELEFOON
030 - 234 00 13
KVK
30207846
AFSPRAAK MAKEN
SOCIAL MEDIA
Facebook
LinkedIn
Google+
Instagram
ROUTE
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09.00-18.00 uur
09.00-18.00 uur
09.00-18.00 uur
09.00-21.00 uur
09.00-18.00 uur
09.00-17.00 uur
12.00-17.00 uur
NIEUWSBRIEF
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
E Aanmelden